Wat is assetmanagement?

Op welk energiemanagement denk- en werkniveau zit u?  Doe de energie test  en Cythemadim geeft antwoorden op actuele vraagstukken!

Waarom ASSET-management belangrijk is?

In onze visie speelt ASSET-management een belangrijke rol. ASSET-management is het structureel managen van al uw bedrijfsmiddelen (assets in het Engels), zodat ze het hoogste rendement opleveren. Het gaat daarbij om het hele proces van aanschaf tot afschrijving. Met ASSET-management kunt u de ‘Total Cost of Ownership’ minimaliseren, mits u alle technische installaties en gebouwen kritisch onder de loep neemt. Binnen ASSET-management is duurzaamheid steeds belangrijker. Energiemanagement is daarbij één van de speerpunten in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Cythemadim heeft speciaal voor gebouwen een gebouwsimulatie en levenscycluskostenberekeningen ontwikkeld, gebaseerd op ervaringen in Duitsland. De ‘Total Cost of Ownership’ van uw gebouw worden hierdoor structureel lager, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie. De Adviescommissie Energiedemonstratieprojecten en Energietransitie experimenten beoordeelde één van onze projecten waarbij bovenstaande is toegepast als volgt:

‘De adviescommissie beoordeelt de mate van CO2 reductie en gebruik van duurzame energie als uitmuntend, omdat volgens opgave de CO2 emissie niet meer bedraagt dan 14,8 kg/m2/a.’

Bij ASSET-management hanteert Cythemadim de PAS55 norm. De Publicly Available Specification 55 is de internationale norm voor ASSET management.

ASSET-management onderdeel van uw investering

Voor ondernemers die hun vermogen optimaal willen laten renderen, is investering in duurzame kantoren en utiliteitsgebouwen een prima alternatief. Het inzetten van gebouwsimulatie als onderdeel van ASSET-management, helpt u bij het investeren in kostenreductie op lange termijn.  

 

Waar kunnen we u mee helpen?

Neem contact op met Cythemadim

Cythemadim B.V.
Burg. Smeetsstraat 33
6096 CH Grathem (Nederland)
Routebeschrijving
    M. +31 (0)6-55772498
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons via social media