Onze aanpak

Op welk energiemanagement denk- en werkniveau zit u?  Doe de energie test  en Cythemadim geeft antwoorden op actuele vraagstukken!

Onze aanpak

Welke aanpak heeft Cythemadim?
Cythemadim Energiemanagement is een onafhankelijk adviesbureau dat u helpt met het oplossen van energievraagstukken. Wij zijn gespecialiseerd in structurele kostenbesparing voor energie-intensieve bedrijven die gebruik maken van technisch geavanceerde installaties. Wij hanteren het principe Plan-Do-Check-Act (de zogeheten Deming cirkel) en bieden u advies op zowel strategisch als tactisch niveau.


Energiemanagement begint bij het ontwerp van een nieuw gebouw op de tekentafel, maar ook bij bestaande gebouwen is voor u de nodige winst te halen. De dienstverlening strekt zich uit van contractaanpassing tot adviezen over de toepassing van bijvoorbeeld aardwarmte.

Geen symptoombestrijding
Cythemadim streeft naar structurele energiebesparing in plaats van symptoombestrijding. Uw energievraagstuk benaderen we holistisch, waarbij we alle onderliggende oorzaken in kaart brengen en integraal oplossen. Zo bieden we een gebouwsimulatie aan die u inzicht geeft in het binnenklimaat van uw gebouwen, zoals verlichting, warmte- en luchtstroming. Wilt u als opdrachtgever naast kostenbesparing ook andere zaken behartigd zien, bijvoorbeeld vermindering van de milieubelasting, dan nemen wij die uiteraard mee.

Onafhankelijk
In de adviezen en aanbevelingen zijn we volkomen onafhankelijk. Dat garandeert u een hoge objectiviteit en transparantie. Wij werken op basis van een uurtarief. Er is dus geen sprake van een deel van de reductie als vergoeding of andere verplichtingen in de toekomst. Cythemadim hecht grote waarde aan een lange termijnrelatie met haar klanten op basis van vertrouwen en bereikte resultaten.

Kennisnetwerk
Cythemadim werkt met een uitgebreid kennisnetwerk van derden en formeert steeds, per project, een virtuele onderneming die optimaal is toegesneden op uw project. Cythemadim bewaakt daarbij de kwaliteit en voortgang en draagt zorg voor de aansturing van de verschillende disciplines. Op die manier kunnen wij voor elke opdracht op flexibele wijze de juiste gebundelde kennis aanbieden. Cythemadim fungeert voor u als projectleider en is eindverantwoordelijk voor het totale project.

Energiemanagement is een continu proces, waarbij Cythemadim de ontwikkelingen in uw bedrijf en op de energiemarkt in de gaten houdt, zodat u steeds de beste prijs-prestatie verhouding krijgt.

Waar kunnen we u mee helpen?

Neem contact op met Cythemadim

Cythemadim B.V.
Burg. Smeetsstraat 33
6096 CH Grathem (Nederland)
Routebeschrijving
    M. +31 (0)6-55772498
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons via social media